Mitä yhteistä on Vesa Keskisellä ja Maria Veitolalla?

Jääneet lapsena huomiota paitsi? En tiiä. Villi veikkaus. Kunnon narsisteja molemmat? KYLLÄ! Voi mitä psykologiaa!

Voi helevetin helevetti!

Nyt rupeaa riittämään tää suomalaisten ”talk-show”-ohjelmien taso. Ihan jäätävää touhua! Taustaryhmä etsii käsiinsä Suomen tyhmimmät tai mielisairaimmat julkkikset, juottaa ne niin känniin ettei ne tajua ees mitä niille puhutaan ja sitten selvinpäin oleva juontaja vittuilee niille ja saattaa ne vielä enemmän naurunalaisiksi. Voi jesus. Että se Tukiaisen homma nyt vielä meni, mutta kun samaa kaavaa toistetaan näköjään jaksosta toiseen niin ei ihan toimi. Siis ainakaan talk showna. Ehkä siis semmosena formaattina, missä aivan pohjalla olevien itsetuntoa yritetään pönkittää retostelemalla sillä, että on olemassa joku, jolla on asiat vielä huonommin ja katso, kaikki nauraa sille kansallisessa televisiossa, sulla on kaikki hei ihan jees! Ääh, ei se toimis sittenkään. No ehkä semmosena formaattina, että juontaja voi tallentaa suoran lähetyksensä digiboxille ja töistä tultuaan katsella sitä ihastuneena itseensä ja miettiä, kuinka älykäs on. No joo, ehkä semmosena. Ettei nyt vaan sitten joutuisi kaikki muut kärsimään tämän yhden takia? Tämä yksihän on hieman jo aiemminkin osoittanut pieniä narsismin piirteitä mm. viime vuoden Venla-gaalassa, kun ei saanut (jännä kyllä) parhaan talkshow-juontajan palkintoa. Miitta Sorvalihan sen pokkasi. Maria siinä sitten hetken muisteli, miten Ameriikan ihmeet ovat lavalla kohahduttaneet ja päätti suudella toista lavalla olevaa naista. Sillä lailla. Ihan uus juttu. Mahtavaa. Ja yhtään noloksihan tilanne ei riistätynyt siinä vaiheessa, kun Mikael Jungner jakoi lavalla hetkeä myöhemmin parhaan viihdeohjelman palkintoa. Kesken kaiken himpan verran huomionkipeä ja palkinnottajäämisestään kiukustunut Veitola päätti pilata tämänkin palkinnonsaajan hetken ja kapusi lavalle kaverinsa kanssa jatkamaan pussailua Jungnerin julkistaessa parasta viihdeohjelmaa. Saliyleisön kiinnittäessä huomiota suuteleviin naisiin Jungner yritti rauhoitella touhua, jotta saisi edes kerrottua voittajan, jonka hetki oli jo pilattu.

Maria itse kuvaili tapahtunutta Iltasanomien nettisivuilla 13.2.2010 seuraavasti:

”-Se oli rakkauden osoitus tätä alaa, tv-viihdettä kohtaan, kertoi Maria Veitola tekosensa jälkeen.

-Mietimme, mitä tekisimme että olisi makeeta ja siistiä. Suuteleminen oli ihan spontaani teko. Sitä ei ollut käsikirjoitettu, Veitola sanoo.

-Kaapattiin suora lähetys suutelemalla.”

Että silleen. No mutta onhan kolikolla toinenkin puoli. Kuka saatana lähettää lehdistötiedotteen, jos olettaa, että sen postimyyntipuoliso on lähteny lätkimään sen takia, että isäntä on kaatanu lorauksen yön ajan pöydällä seissyttä kastiketta vessanpönttöön? No vaihtoehtojahan olisi useita, kaikki tuttuja 7pävää lehden sivuilta ja viimeistään kevääseen mennessä myös Maria!n vieraslistalta. Ensimmäisenä tulisi mieleen…vaikka kuinka moni, mutta mennään suoraan asiaan. Vesa Keskinen. Vesa kertoi IS:n nettisivuilla tänään, että oli nauttinut ennen lähetystä lasin viiniä tyhjään mahaan ja se oli sitten kilahtanut hattuun vähäsen. Että oli sitten pikku huppelissa. Ja muistuttaa meitä lukijoita siitä, että jokainenhan on joskus ollut hieman hiprakassa. Faktat kehiin. Jokainen, joka on ollut joskus pikku hiprakassa varmasti näki, että Tuurin kyläkauppias ei ihan pienissään ollut siinä kakeltelemassa. Äijähän oli aivan seipäässä. Kännissä kuin käki. Turvat. Naamat. Naula päässä. Nakit silmillä. Ympäripäissään. Kaatokännissä. Pleksit. Huolella marinoitu. Kotiinlähtökunnossa. Taju penaalissa. Miten asian nyt haluaakin ilmaista. Mutta hiprakassa hän ei ollut. Aamulla vielä Helsingissä majaillut Keskinen kertoo, ettei hänellä ole kuitenkaan krapulaa.

– Kolme lasia viiniä ei aiheuta krapulaa, äiti-Ghanan unelmavävy kommentoi Iltasanomille.

Näin on hyvä.

Tässä nyt vielä tämä, niin voi jokainen ihan itse sitten tehdä omat johtopäätöksensä asiasta. Jos jaksaa kiinnosta. OIKEESTI, eikö mullakaan oo mitään elämää? Pääsis jo töihin takasin täältä sairaslomalta. Alkaa henkinen puoli rakoilla…

Jossultylsääonniinklikkaatästänäin


Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s