Selitys

Heippa!

Vastauksena muutamalle kyselijälle ja ehkä muutamalle toiveikkaalle: ei, valitettavasti en ole lopettanut blogia. Olen vain viime päivinä tehnyt yksinkertaisesti niin paskaa ruokaa, ettei niistä ole paljon aikuisille kertomista. Lapsellenihan olen niitä syöttänyt, kun ei tuo raukka muusta tiedä, sekä miehelleni, kun ei tuo raukka uskalla olla syömättä.

Tein eilen esim. juustokakkua, mutta en ollut tyytyväinen tekemääni pohjaan, joten kehittelen reseptiä hieman, ennen kuin laitan sitä muiden kokeiltavaksi. Digestivekeksit on niin hankala päihittää karppi-vaihtoehdolla =( Pitää vähän tutkii, paljonko niissä täysjyvä digestiveissä on sokeria. Tai sit muokata vähän sitä eilistä pohjaa. Noin se maistui liian terveelliseltä. Vehnäleseet hiiteen koko pohjasta ensitilassa. No sitten tein broiskun koipia uunissa ja bataattia maalaisperunoiden tapaan, hyvää tuli, mutta tuskin kukaan siitä reseptiä tarvitsee…se olisi mielestäni jo viimeistään lukijan aliarvioimista. Sen sijaan sain siitä yhden uuden idean, jota aion kokeilla joku päivä…liittyy bataattiin ja tuliseen wingskastikkeeseen. Kerron lisää, jos siitä syntyy jotain kokeilemisen arvoista.

Taas iski muuten ihan pieni juustonhimo kaupassa. Ja taaaaaas Riinaa vietiin! Tällä kertaa menin ostamaan tarjous vessa-talouspaperia, hinnaltaan 19,90. Tiliotteeseen kuitenkin kirjautui hieman yli 80 eurooppalaista rahaa suoritetuksi k-ketjun suurliikkeelle. Gruyeree, ystävän suosittelemaa vanhaa goudaa, vuohenjuustoa, leivonnassa pakollista philadelphiaa, makeanhimoa varten mascarbonee JA NIIN EDELLEEN. Että varmaan jokunen juustoresepti tulollaan. Otaksun.

Tuossa nyt kuva ihan vain värin vuoksi ruuasta. Jännittävää…bataattia, broiskua ja wingssikastiketta. Mutta hyväähän se oli, ei siinä mitään =D

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s